På denne siden har jeg samlet sammen nyttig informasjon basert på ofte stilte spm.

Mer info finner du på de ulike fotograferingene som er aktuell for deg.

Ta kontakt ved spm.

Generelt:

Møt til oppsatt tid. Ved forsinkelse går det ut over deres tid med fotografering, da det kan være noen som har time etter dere. Gi beskjed om dere er forsinket slik at jeg kan gi dere mest mulig ut av tiden dere får.

Nyfødt, ha god tid når dere er i studio, eventuelt ved hjemmebesøk. Varme er viktig. Det første som gjøres er å amme babyen før vi begynner. Da prater vi gjerne hva som skal skje. Det er mange nye lukter og stemmen min er ukjent. Av erfaring er fotograferingen mer vellykket om man starter fotograferingen slik.

Rekvisitter til utlån, inkludert i prisen.(Tepper, saueskinn, stoler, leker og diverse. Jeg har noe klær til utlån, men helst ta med eget.)

Tips til klær, Nøytrale og duse farger. Og unngå for mange klesskift. Ungene blir fort lei og det syntes på bildene. Planlegg derfor dette i god tid. Gjerne avklar med meg for å unngå å ta med for mye.

Belønning, Jeg ønsker at alle skal få en god opplevelse til noe som kan virke kjedeligDet kan være lurt å ha noe godt å knaske på og holde energien oppe.

Vellykket fotgrafering, Det er mange inntrykk for barn, noen blir litt redde,  noen syntes det er kjedelig. Derfor er det viktig at vi voksne lar barna «styre» fotograferingen. La meg bli litt kjent med barna og se om de syntes det er gøy når jeg tuller og tøyser litt.  Jeg ber om hjelp om det trengs 🙂

Faktura på mail, og det er mulig å betale den på vipps i etterkant av fotografering.NB! Legg merke til betalingsdato.

Bildene sendes på deres private webgalleri i etterkant av fotografering med visningsbilder. (Normalt innenfor 3 virkedager.)Denne får dere på mail. Dere velger ut deres favoritter bant de beste bildene. Når deres favorittliste er klar, så redigerer jeg dem og sender mulighet å godkjenne redigering og nedlastingsmulighet. (normalt innenfor 7-14 virkedager) (Alt slik står forklart på en egen mail når dere får bildene til utvalg.)

Priser inkluderer etterarbeid på bildene når dere har valgt ut deres favoritter.

Fornøydhetsgaranti. Føler dere at bildene ikke kan brukes er dere velkommen for en ny time.

Kjøpe flere bilder er mulig mot et pristillegg.

Pristillegg kan forekomme ved kjøring til lokasjon. Dette avtales i forkant.

Fotografering utendørs.Lokasjon kan avtales innenfor rimelig kjøreavstand. Eventuelt mot et pristillegg.

Lurer dere på noe. Ta kontakt 🙂